348 osób online (226 desktop_mac) (122 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti pełnoziarniste z pomidorami, parmezanem i świeżym oregano
Ser, Parmezan 16 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 70 g (porcja) Zamienniki
Pomidor 300 g (2 sztuki) Zamienniki
Świeże oregano 2 g (garść) Zamienniki
Energia 396 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 56 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Obrane ze skórki pomidory pokroić w kawałki i lekko poddusić z oliwą, całość przyprawić solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem posypane parmezanem i świeżym oregano (alternatywnie może być oregano suszone)

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego