358 osób online (233 desktop_mac) (125 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z dorszem i pomidorkami koktajlowymi
Ser, Parmezan 8 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Dorsz, świeży, filety bez skóry 150 g (2 filety ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron spaghetti razowy 70 g (porcja) Zamienniki
Pomidorki koktajlowe 200 g (2 szklanki ) Zamienniki
Energia 505 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 51 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić i wymieszać z oliwą. Kawałki ryby poddusić na patelni (bez tłuszczu) razem z pomidorami, całość przyprawić ulubionymi ziołami, np. bazylią oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego