349 osób online (227 desktop_mac) (122 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z dorszem i pomidorkami koktajlowymi
Dorsz, świeży, filety bez skóry 200 g (2 filety ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Makaron spaghetti razowy 50 g (mała porcja) Zamienniki
Pomidorki koktajlowe 250 g (12 sztuk) Zamienniki
Energia 393 kcal
Białko: 42 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 40 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić i wymieszać z oliwą. Kawałki ryby poddusić na patelni (bez tłuszczu) razem z pomidorami, całość przyprawić ulubionymi ziołami, np. bazylią oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego