253 osoby online (164 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z dorszem i pomidorkami koktajlowymi
Dorsz, świeży, filety bez skóry 100 g (2 małe filety ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron spaghetti razowy 70 g (porcja) Zamienniki
Pomidory z puszki 200 g (1/2 puszki) Zamienniki
Energia 437 kcal
Białko: 27 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 52 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić i wymieszać z oliwą. Kawałki ryby poddusić na patelni (bez tłuszczu) razem z pomidorami, całość przyprawić ulubionymi ziołami, np. bazylią oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego