253 osoby online (164 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z mięsem mielonym i pomidorami
Wołowina, rozbratel 150 g (duży kawałek mielonego) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki) Zamienniki
Makaron spaghetti 50 g (1 mała garść ) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Energia 605 kcal
Białko: 38 g
Tłuszcz: 32 g
Węglowodany: 44 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso poddusić na patelni z oliwą i obranym ze skórki pomidorem, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego