
Wołowina, rozbratel | 150 g (duży kawałek mielonego) | Zamienniki |
Oliwa z oliwek | 20 g (2 niepełne łyżki) | Zamienniki |
Makaron spaghetti | 50 g (1 mała garść ) | Zamienniki |
Pomidor | 130 g (1 średnia sztuka ) | Zamienniki |
Energia | 605 kcal |
Białko: | 38 g |
Tłuszcz: | 32 g |
Węglowodany: | 44 g |
Błonnik: | 3 g |
Sposób przygotowania
makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso poddusić na patelni z oliwą i obranym ze skórki pomidorem, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego