409 osób online (266 desktop_mac) (143 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z mięsem mielonym i pomidorami
Wołowina, rozbratel 80 g (kawałek mielonego) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 70 g (porcja) Zamienniki
Pomidor 300 g (2 sztuki ) Zamienniki
Energia 502 kcal
Białko: 24 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 56 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso poddusić na patelni z oliwą i obranymi ze skórki pomidorami, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego