
Wołowina, rozbratel | 150 g (porcja) | Zamienniki |
Oliwa z oliwek | 24 g (2 łyżki stołowe) | Zamienniki |
Makaron spaghetti | 100 g (duża porcja) | Zamienniki |
Pomidor | 200 g (2 sztuki ) | Zamienniki |
Pomidory suszone z oleju | 40 g (2 sztuki) | Zamienniki |
Energia | 912 kcal |
Białko: | 41 g |
Tłuszcz: | 47 g |
Węglowodany: | 86 g |
Błonnik: | 7 g |
Sposób przygotowania
makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso poddusić na patelni z oliwą i obranymi ze skórki pomidorami, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego