153 osoby online (99 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z mięsem mielonym i pomidorami
Wołowina, rozbratel 100 g (kawałek mielonego) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 100 g (duża porcja) Zamienniki
Pomidor 200 g (2 sztuki ) Zamienniki
Energia 615 kcal
Białko: 31 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 71 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso poddusić na patelni z oliwą i obranymi ze skórki pomidorami, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego