356 osób online (231 desktop_mac) (125 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z mięsem mielonym i pomidorami
Ser, Parmezan 16 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Wołowina, rozbratel 100 g (kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 100 g (duża porcja) Zamienniki
Pomidor 300 g (2 sztuki ) Zamienniki
Energia 808 kcal
Białko: 38 g
Tłuszcz: 42 g
Węglowodany: 75 g
Błonnik: 13 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso poddusić na patelni z oliwą i obranymi ze skórki pomidorami, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Posypać danie parmezanem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego