451 osób online (293 desktop_mac) (158 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z mięsem mielonym i pomidorami
Ser, Parmezan 24 g (3 łyżki stołowe) Zamienniki
Wołowina, rozbratel 120 g (kawałek mielonego) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 100 g (duża porcja) Zamienniki
Cebula 60 g (mała sztuka) Zamienniki
Pomidor 300 g (2 sztuki ) Zamienniki
Pomarańcza, miąższ 240 g (średnia sztuka bez skóry) Zamienniki
Energia 999 kcal
Białko: 48 g
Tłuszcz: 47 g
Węglowodany: 106 g
Błonnik: 18 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić dodać oliwę. Mięso usmażyć z cebulą, dodac pomidory obrane ze skóry, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Posypać danie parmezanem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego