153 osoby online (99 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z pomidorami, parmezanem i świeżą bazylią
Ser, Parmezan 24 g (3 łyżki stołowe) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron spaghetti 80 g (porcja) Zamienniki
Pomidor 300 g (3 małe sztuki ) Zamienniki
Świeża bazylia 2 g (garść) Zamienniki
Energia 539 kcal
Białko: 22 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 69 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Obrane ze skórki pomidory pokroić w kawałki i lekko poddusić z oliwą, całość przyprawić solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem posypane parmezanem i świeżą bazylią. Na deser zjeść pomarańczę.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego