460 osób online (299 desktop_mac) (161 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z pomidorami, parmezanem i świeżą bazylią
Ser, Parmezan 8 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 70 g (porcja) Zamienniki
Pomidor 200 g (2 małe sztuki) Zamienniki
Świeża bazylia 2 g (garstka) Zamienniki
Energia 344 kcal
Białko: 14 g
Tłuszcz: 10 g
Węglowodany: 52 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Obrane ze skórki pomidory pokroić w kawałki i lekko poddusić z oliwą, całość przyprawić solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem posypane parmezanem i świeżą bazylią.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego