203 osoby online (132 desktop_mac) (71 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti z pomidorami, parmezanem i świeżą bazylią
Ser, Parmezan 16 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron spaghetti 100 g (duża porcja) Zamienniki
Pomidor 200 g (2 sztuki ) Zamienniki
Świeża bazylia 2 g (garść) Zamienniki
Energia 558 kcal
Białko: 20 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 79 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Obrane ze skórki pomidory pokroić w kawałki i lekko poddusić z oliwą, całość przyprawić solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem posypane parmezanem i świeżą bazylią.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego