545 osób online (354 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Stek z polędwicy z pieprzem, surówka z rzepy
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 120 g (4-5 łyżek) Zamienniki
Wołowina, polędwica 150 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (1 łyżka) Zamienniki
Rzepa 200 g (kawałek ) Zamienniki
Pieprz 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 399 kcal
Białko: 38 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 24 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

polędwicę krótko usmażyć z obu stron na teflonowej patelni na oliwie. Jogurt przyprawić świeżym pieprzem i polać gotowego steka. Rzepę zetrzeć na tarce i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego