100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Stek z polędwicy z pieprzem, ziemniaki, surówka z rzepy
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 150 g (1 małe opakowanie ) Zamienniki
Wołowina, polędwica 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Rzepa 200 g (kawałek ) Zamienniki
Ziemniaki 200 g (3 średnie sztuki) Zamienniki
Pieprz 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 594 kcal
Białko: 52 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 58 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

polędwicę natrzeć oliwą i krótko usmażyć z obu stron na teflonowej patelni bez tłuszczu. Jogurt przyprawić świeżym pieprzem i polać gotowego steka. Rzepę zetrzeć na tarce i przyprawić do smaku. Ziemniaki ugotować w lekko osolonej wodzie.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego