559 osób online (363 desktop_mac) (196 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Stek z sosem musztardowym i kaszą
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 30 g (3 łyżki stołowe) Zamienniki
Wołowina, polędwica 100 g (porcja) Zamienniki
Kasza jęczmienna, pęczak 50 g (5 łyżek stołowych) Zamienniki
Musztarda 10 g (łyżeczka) Zamienniki
Surówka z białej kapusty 150 g (porcja) Zamienniki
Pieprz 1 g (do smaku) Zamienniki
Energia 417 kcal
Białko: 29 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 53 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Polędwicę ugrillować lub usmażyć bez dodatku tłuszczu. Jogurt przyprawić świeżym pieprzem, musztardą i polać gotowego steka. Ugotować kaszę. Danie jeść z surówką.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego