559 osób online (363 desktop_mac) (196 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Surówka z marchewki z żurawiną i migdałami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2 łyżki) Zamienniki
Marchew 100 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Żurawiny suszone 20 g (1 mała garść) Zamienniki
Płatki migdałowe 15 g (2 łyżki) Zamienniki
Energia 211 kcal
Białko: 6 g
Tłuszcz: 9 g
Węglowodany: 29 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

marchew zetrzeć na tarce, dodać migdały w płatkach i żurawinę, całość wymieszać z jogurtem

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego