547 osób online (355 desktop_mac) (192 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Szaszłyki drobiowe, sałata z olejem
Mięso z piersi indyka, bez skóry 200 g (kawałek piersi) Zamienniki
Olej słonecznikowy 20 g (2 niepełne łyżki) Zamienniki
Cebula 50 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Sałata lodowa 50 g (4-5 listków) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 405 kcal
Białko: 41 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 14 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

mięso, umytą paprykę i cebulę pokroić w kawałki i nabijać na szpatułkę na przemian; całość poddusić na oliwie razem z cebulką i sosem sojowym, przyprawić ulubionymi ziołami i polać sosem sojowym. Sałatę umyć, porwać na kawałki, polać olejem i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego