252 osoby online (164 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Szaszłyki drobiowe z kaszą jaglaną, sałata z olejem
Mięso z piersi indyka, bez skóry 150 g (1,5 porcji) Zamienniki
Olej słonecznikowy 12 g (łyzka stołowa) Zamienniki
Kasza jaglana 100 g (woreczek) Zamienniki
Cebula 50 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Papryka czerwona 120 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Sałata lodowa 50 g (4-5 listków) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (do smaku) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 634 kcal
Białko: 42 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 84 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

kaszę ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso, umytą paprykę i cebulę pokroić w kawałki i nabijać na szpatułkę na przemian; całość ppoddusić na oliwie razem z cebulką i sosem sojowym, całość przyprawić ulubionymi ziołami i polać sosoem sojowym. Sałatę umyć, porwać na kawałki, polać olejem i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego