255 osób online (166 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Szaszłyki drobiowe z kaszą jaglaną, sałata z olejem
Mięso z piersi indyka, bez skóry 200 g (kawałek piersi) Zamienniki
Olej słonecznikowy 30 g (2 łyżki ) Zamienniki
Kasza jaglana 50 g (5 płaskich łyżek suchej) Zamienniki
Cebula 50 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Papryka czerwona 50 g (1/4 sztuki) Zamienniki
Sałata lodowa 50 g (4-5 listków) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 652 kcal
Białko: 46 g
Tłuszcz: 34 g
Węglowodany: 46 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

kaszę ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso, umytą paprykę i cebulę pokroić w kawałki i nabijać na szpatułkę na przemian; całość poddusić na oliwie razem z cebulką i sosem sojowym, całość przyprawić ulubionymi ziołami i polać sosoem sojowym. Sałatę umyć, porwać na kawałki, polać olejem i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego