355 osób online (231 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Szaszłyki drobiowe z ziemniakami, sałata z olejem
Mięso z piersi indyka, bez skóry 150 g (1,5 porcji) Zamienniki
Olej słonecznikowy 18 g (3 łyżeczki ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 sztuka ) Zamienniki
Papryka czerwona 200 g (1 sztuka ) Zamienniki
Sałata lodowa 50 g (4-5 listków) Zamienniki
Ziemniaki 300 g (4 średnie sztuki) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (do smaku) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 594 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 73 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

ziemniaki ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso, umytą paprykę i cebulę pokroić w kawałki i nabijać na szpatułkę na przemian; całość poddusić na oliwie razem z cebulką i sosem sojowym, całość przyprawić ulubionymi ziołami i polać sosoem sojowym. Sałatę umyć, porwać na kawałki, polać olejem i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego