251 osób online (163 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu sojowe z cielęciną
Cielęcina, łopatka 150 g (porcja) Zamienniki
Oliwa z oliwek 26 g (2 łyżki ) Zamienniki
Włoszczyzna 200 g (porcja) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 100 g (1 kawałek) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 550 kcal
Białko: 45 g
Tłuszcz: 37 g
Węglowodany: 19 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

pokrojone w kostkę tofu, włoszczyznę i kawałki cielęciny poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego