Tofu sojowe z cielęciną
| Cielęcina, łopatka | 150 g (porcja) | Zamienniki |
| Oliwa z oliwek | 26 g (2 łyżki ) | Zamienniki |
| Włoszczyzna | 200 g (porcja) | Zamienniki |
| Tofu naturalne, Polsoja | 100 g (1 kawałek) | Zamienniki |
| Sos sojowy | 0 g (do smaku) | Zamienniki |
| Energia | 550 kcal |
| Białko: | 45 g |
| Tłuszcz: | 37 g |
| Węglowodany: | 19 g |
| Błonnik: | 8 g |
Sposób przygotowania
pokrojone w kostkę tofu, włoszczyznę i kawałki cielęciny poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, przyprawić do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
