Tofu sojowe z cielęciną
Cielęcina, łopatka | 150 g (porcja) | Zamienniki |
Oliwa z oliwek | 26 g (2 łyżki ) | Zamienniki |
Włoszczyzna | 200 g (porcja) | Zamienniki |
Tofu naturalne, Polsoja | 100 g (1 kawałek) | Zamienniki |
Sos sojowy | 0 g (do smaku) | Zamienniki |
Energia | 550 kcal |
Białko: | 45 g |
Tłuszcz: | 37 g |
Węglowodany: | 19 g |
Błonnik: | 8 g |
Sposób przygotowania
pokrojone w kostkę tofu, włoszczyznę i kawałki cielęciny poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, przyprawić do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego