556 osób online (361 desktop_mac) (195 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu sojowe z indykiem
Mięso z piersi indyka, bez skóry 150 g (kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Włoszczyzna 100 g (1 szklanka pokrojonej w paski ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 100 g (1 kawałek) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 382 kcal
Białko: 50 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 17 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

pokrojone w kostkę tofu, włoszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego