Tofu sojowe z indykiem
| Mięso z piersi indyka, bez skóry | 150 g (kawałek) | Zamienniki |
| Oliwa z oliwek | 15 g (3 łyżeczki) | Zamienniki |
| Włoszczyzna | 100 g (1 szklanka pokrojonej w paski ) | Zamienniki |
| Tofu naturalne, Polsoja | 100 g (1 kawałek) | Zamienniki |
| Sos sojowy | 0 g (do smaku) | Zamienniki |
| Energia | 382 kcal |
| Białko: | 50 g |
| Tłuszcz: | 17 g |
| Węglowodany: | 17 g |
| Błonnik: | 4 g |
Sposób przygotowania
pokrojone w kostkę tofu, włoszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, przyprawić do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
