Tofu sojowe z indykiem
Mięso z piersi indyka, bez skóry | 200 g (1 filet ) | Zamienniki |
Oliwa z oliwek | 20 g (2 niepełne łyżki) | Zamienniki |
Włoszczyzna | 100 g (1 szklanka pokrojonej w paski) | Zamienniki |
Tofu naturalne, Polsoja | 100 g (1 kawałek) | Zamienniki |
Sos sojowy | 0 g (do smaku) | Zamienniki |
Energia | 457 kcal |
Białko: | 57 g |
Tłuszcz: | 22 g |
Węglowodany: | 18 g |
Błonnik: | 4 g |
Sposób przygotowania
pokrojone w kostkę tofu, włoszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, przyprawić do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego