251 osób online (163 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu sojowe z indykiem
Mięso z piersi indyka, bez skóry 200 g (1 filet ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki) Zamienniki
Włoszczyzna 100 g (1 szklanka pokrojonej w paski) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 100 g (1 kawałek) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 457 kcal
Białko: 57 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 18 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

pokrojone w kostkę tofu, włoszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego