100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu sojowe z indykiem, surówka z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 60 g (2 łyżki) Zamienniki
Mięso z piersi indyka, bez skóry 100 g (kawałek piersi) Zamienniki
Oliwa z oliwek 30 g (2 duże łyżki ) Zamienniki
Marchew 50 g (średnia sztuka) Zamienniki
Seler korzeniowy 200 g (2/3 sztuki ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 100 g (1 kawałek) Zamienniki
Rodzynki, suszone 30 g (1 garść) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 610 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 31 g
Węglowodany: 7 g
Sposób przygotowania

pokrojone w kostkę tofu i kawałki indyka poddusić na patelni razem z marchwią, oliwą i sosem sojowym, przyprawić do smaku. Selera zetrzeć na tarce, dodać jogurt, rodzynki i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego