252 osoby online (164 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu sojowe z indykiem, surówka z selera
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 60 g (2 łyżki) Zamienniki
Mięso z piersi indyka, bez skóry 100 g (kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki ) Zamienniki
Marchew 50 g (średnia sztuka) Zamienniki
Seler korzeniowy 200 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 100 g (kawałek) Zamienniki
Rodzynki, suszone 15 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 493 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 7 g
Sposób przygotowania

pokrojone w kostkę tofu i kawałki indyka poddusić na patelni razem z marchewką, oliwą i sosem sojowym, przyprawić do smaku. Selera zetrzeć na tarce, dodać jogurt, rodzynki i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego