100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu z brokułami i makaronem sojowym
Oliwa z oliwek 12 g (1 łyżka) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 80 g (garść ) Zamienniki
Brokuły 200 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 180 g (kostka) Zamienniki
Sos sojowy 20 g (do smaku) Zamienniki
Energia 635 kcal
Białko: 28 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 84 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Uprzednio zblanszowane brokuły i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego