100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu z brokułami i makaronem sojowym
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki ) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 50 g (1/4 opakowania ) Zamienniki
Brokuły 200 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 200 g (1 duży kawałek) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 646 kcal
Białko: 51 g
Tłuszcz: 27 g
Węglowodany: 57 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Uprzednio zblanszowane brokuły i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku. marchwi i grejpfruta wyciśnąć sok.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego