500 osób online (325 desktop_mac) (175 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu z brokułami i makaronem sojowym
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka ) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 50 g (1/4 opakowania ) Zamienniki
Brokuły 100 g (1/4 średniej sztuki) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 100 g (1 kawałek) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 352 kcal
Białko: 28 g
Tłuszcz: 7 g
Węglowodany: 48 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Uprzednio zblanszowane brokuły i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego