197 osób online (128 desktop_mac) (69 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu z brokułami i makaronem sojowym; grejpfrut
Oliwa z oliwek 12 g (1 łyżka) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 70 g (1/3 opakowania ) Zamienniki
Brokuły 200 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 100 g (1 kawałek) Zamienniki
Grejpfrut czerwony 250 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 616 kcal
Białko: 20 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 100 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Uprzednio zblanszowane brokuły i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku. Grejfruta zjeść na deser.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego