99 osób online (64 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu z pomidorkami i makaronem razowym
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki ) Zamienniki
Makaron pełnoziarnisty (suchy) 50 g (2 garści ) Zamienniki
Pomidorki koktajlowe 200 g (2 szklanki ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 200 g (1 duży kawałek) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 642 kcal
Białko: 47 g
Tłuszcz: 26 g
Węglowodany: 62 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron, pomidorki i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego