203 osoby online (132 desktop_mac) (71 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tofu z warzywami i makaronem sojowym
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 50 g (1/4 opakowania ) Zamienniki
Włoszczyzna 200 g (2 szklanki pokrojonej w paski ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 150 g (1,5 kawałka) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 594 kcal
Białko: 38 g
Tłuszcz: 26 g
Węglowodany: 61 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego