Tofu z warzywami i makaronem sojowym
| Oliwa z oliwek | 24 g (2 łyżki) | Zamienniki |
| Makaron sojowy (suchy) | 50 g (1/4 opakowania ) | Zamienniki |
| Włoszczyzna | 200 g (2 szklanki pokrojonej w paski ) | Zamienniki |
| Tofu naturalne, Polsoja | 150 g (1,5 kawałka) | Zamienniki |
| Sos sojowy | 0 g (do smaku) | Zamienniki |
| Energia | 594 kcal |
| Białko: | 38 g |
| Tłuszcz: | 26 g |
| Węglowodany: | 61 g |
| Błonnik: | 9 g |
Sposób przygotowania
makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
