203 osoby online (132 desktop_mac) (71 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tortilla z hummusem i kaparami
Papryka czerwona 60 g (1/4 sztuki) Zamienniki
Rukola 20 g (garstka) Zamienniki
Tortilla pełnoziarnista 60 g (1 sztuka) Zamienniki
Kapary 10 g (łyżeczka) Zamienniki
Hummus ok. 20% tłuszczu 60 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Energia 368 kcal
Białko: 11 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 40 g
Błonnik: 2 g
Sposób przygotowania

Placek tortilli należy posmarować hummusem, dodać pokrojoną w paski paprykę, garść rukoli i kapary. Placek należy zwinąć w rulonik i owinąć folią aluminiową.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego