559 osób online (363 desktop_mac) (196 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Tortilla z kurczakiem i warzywami
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 100 g (porcja) Zamienniki
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka ) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Pomidor 150 g (średnia sztuka) Zamienniki
Kukurydza, konserwowa 60 g (3 łyżki stołowe) Zamienniki
Tortilla pełnoziarnista 60 g (sztuka) Zamienniki
Energia 455 kcal
Białko: 32 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 56 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paski i ugrillować lub usmażyć na patelni teflonowej razem z papryką. Pomidora obrać ze skórki, pokroić w kawałki i dodać do mięsa razem z kukurydzą. Doprawić farsz do smaku solą, pieprzem i dowolnymi ziołami. Napełnić farszem tortillę (musi składać się z naturalnych skłądników).

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego