Twaróg warzywny z koperkiem i jogurtem, chleb chrupki; pomarańcza
| Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 50 g (2 łyżki ) | Zamienniki |
| Ser twarogowy półtłusty | 150 g (2/3 kostki ) | Zamienniki |
| Chleb chrupki | 33 g (3 sztuki) | Zamienniki |
| Koper ogrodowy | 10 g (1-2 łyżeczki ) | Zamienniki |
| Rzodkiewka | 50 g (5-6 sztuk) | Zamienniki |
| Pomarańcza, miąższ | 125 g (1/2 sztuki ) | Zamienniki |
| Energia | 411 kcal |
| Białko: | 35 g |
| Tłuszcz: | 9 g |
| Węglowodany: | 51 g |
| Błonnik: | 6 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
