Twaróg warzywny z koperkiem i jogurtem, chleb chrupki żytni; grejpfrut
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 60 g (3 płaskie łyżki ) | Zamienniki |
Ser twarogowy półtłusty | 200 g (mała kostka ) | Zamienniki |
Chleb chrupki | 33 g (3 sztuki żytniego) | Zamienniki |
Koper ogrodowy | 10 g (1-2 łyżeczki ) | Zamienniki |
Rzodkiewka | 50 g (5 sztuk) | Zamienniki |
Grejpfrut czerwony | 225 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
Energia | 509 kcal |
Białko: | 45 g |
Tłuszcz: | 12 g |
Węglowodany: | 65 g |
Błonnik: | 9 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego