Twaróg warzywny z koperkiem i jogurtem, chleb chrupki żytni; grejpfrut
| Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 60 g (3 płaskie łyżki ) | Zamienniki |
| Ser twarogowy półtłusty | 200 g (mała kostka ) | Zamienniki |
| Chleb chrupki | 44 g (4 kromki żytniego) | Zamienniki |
| Koper ogrodowy | 10 g (1-2 łyżeczki ) | Zamienniki |
| Rzodkiewka | 50 g (5 sztuk) | Zamienniki |
| Grejpfrut czerwony | 225 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
| Energia | 548 kcal |
| Białko: | 46 g |
| Tłuszcz: | 12 g |
| Węglowodany: | 73 g |
| Błonnik: | 9 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
