Twaróg warzywny z koperkiem i jogurtem, chleb chrupki żytni; pomarańcza
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 50 g (2 łyżki ) | Zamienniki |
Ser twarogowy półtłusty | 100 g (1/2 kostki ) | Zamienniki |
Chleb chrupki | 33 g (3 sztuki żytniego) | Zamienniki |
Koper ogrodowy | 10 g (1-2 łyżeczki posiekanego) | Zamienniki |
Rzodkiewka | 50 g (5-6 sztuk) | Zamienniki |
Pomarańcza, miąższ | 125 g (1/2 sztuki ) | Zamienniki |
Energia | 344 kcal |
Białko: | 26 g |
Tłuszcz: | 7 g |
Węglowodany: | 49 g |
Błonnik: | 6 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego