Twaróg warzywny z koperkiem i jogurtem, chleb; grejpfrut
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 50 g (2 łyżki ) | Zamienniki |
Ser twarogowy półtłusty | 200 g (mała kostka ) | Zamienniki |
Chleb graham | 75 g (3 kromki) | Zamienniki |
Koper ogrodowy | 5 g (1 łyżka ) | Zamienniki |
Rzodkiewka | 50 g (5 sztuk) | Zamienniki |
Grejpfrut czerwony | 225 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
Energia | 614 kcal |
Białko: | 48 g |
Tłuszcz: | 14 g |
Węglowodany: | 82 g |
Błonnik: | 8 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego