Twaróg warzywny z koperkiem i jogurtem, chleb; grejpfrut
| Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 50 g (2 łyżki ) | Zamienniki |
| Ser twarogowy półtłusty | 200 g (mała kostka ) | Zamienniki |
| Chleb graham | 75 g (3 kromki) | Zamienniki |
| Koper ogrodowy | 5 g (1 łyżka ) | Zamienniki |
| Rzodkiewka | 50 g (5 sztuk) | Zamienniki |
| Grejpfrut czerwony | 225 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
| Energia | 614 kcal |
| Białko: | 48 g |
| Tłuszcz: | 14 g |
| Węglowodany: | 82 g |
| Błonnik: | 8 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
