460 osób online (299 desktop_mac) (161 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Twarożek z jogurtem, ogórkiem i oliwkami, grahamka
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 75 g (1/2 małego opakowania) Zamienniki
Ser twarogowy półtłusty 100 g (1/2 kostki) Zamienniki
Bułki grahamki 70 g (sztuka) Zamienniki
Ogórek wężowy 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Oliwki czarne bez pestki 15 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Energia 386 kcal
Białko: 29 g
Tłuszcz: 9 g
Węglowodany: 51 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Twarożek wymieszać z jogurtem, pokrojnymi oliwkami i ogórkiem. Jeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego