Twarożek z jogurtem, ogórkiem i szczypiorem lub cebulą
| Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 150 g (1 małe opakowanie ) | Zamienniki |
| Ser twarogowy półtłusty | 200 g (1 kostka ) | Zamienniki |
| Ogórek wężowy | 100 g (1 sztuka) | Zamienniki |
| Szczypiorek | 20 g (2 łyżki) | Zamienniki |
| Energia | 356 kcal |
| Białko: | 44 g |
| Tłuszcz: | 12 g |
| Węglowodany: | 17 g |
| Błonnik: | 5 g |
Sposób przygotowania
Twaróg rozgnieść widelcem, dodać jogurt, pokrojonego ogórka i cebulę, posolić do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
