Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem; herbata
Serek wiejski | 150 g (1 małe opakowanie) | Zamienniki |
Chleb żytni pełnoziarnisty | 70 g (2 cienkie kromki) | Zamienniki |
Rzodkiewka | 50 g (5 sztuk) | Zamienniki |
Szczypiorek | 10 g (2 łyżki posiekanego) | Zamienniki |
Herbata, napar bez cukru | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
Energia | 340 kcal |
Białko: | 25 g |
Tłuszcz: | 8 g |
Węglowodany: | 50 g |
Błonnik: | 9 g |
Sposób przygotowania
twarożek wymieszać z drobno pokrojoną lub startą na tarce rzodkiewką i posiekanym szczypiorkiem. Całość przyprawić do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego