547 osób online (355 desktop_mac) (192 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem; herbata
Serek wiejski 150 g (1 małe opakowanie) Zamienniki
Chleb żytni pełnoziarnisty 70 g (2 cienkie kromki) Zamienniki
Rzodkiewka 50 g (5 sztuk) Zamienniki
Szczypiorek 10 g (2 łyżki posiekanego) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 340 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 50 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

twarożek wymieszać z drobno pokrojoną lub startą na tarce rzodkiewką i posiekanym szczypiorkiem. Całość przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego