251 osób online (163 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Udko kurczaka z fasolką szparagową
Noga (udo) kurczaka 180 g (1 srednia sztuka ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 25 g (5 łyżeczek ) Zamienniki
Fasola szparagowa 200 g (2 szklanki pokrojonej ) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 552 kcal
Białko: 36 g
Tłuszcz: 44 g
Węglowodany: 14 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, piec w folii aluminiowej. Fasolkę ugotować i podawać polaną oliwą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego