205 osób online (133 desktop_mac) (72 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Udko kurczaka z fasolką szparagową, kefir
Kefir, 2% tłuszczu 100 g (1/2 szklanki ) Zamienniki
Noga (udo) kurczaka 180 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki ) Zamienniki
Fasola szparagowa 200 g (2 szklanki pokrojonej ) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 595 kcal
Białko: 40 g
Tłuszcz: 45 g
Węglowodany: 18 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, piec w folii aluminiowej. Fasolkę ugotować i podawać polaną oliwą; popić kefirem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego