247 osób online (160 desktop_mac) (87 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Udko kurczaka z fasolką szparagową, kefir
Kefir, 2% tłuszczu 200 g (1 niepełna szklanka) Zamienniki
Noga (udo) kurczaka 180 g (1 srednia sztuka ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki ) Zamienniki
Fasola szparagowa 200 g (2 szklanki pokrojonej ) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 646 kcal
Białko: 43 g
Tłuszcz: 47 g
Węglowodany: 23 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, piec w folii aluminiowej. Fasolkę ugotować i podawać polaną oliwą; popić kefirem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego