451 osób online (293 desktop_mac) (158 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Zielona sałatka z tuńczyka i awokado, grzanki
Tuńczyk w wodzie 60 g (1/2 puszki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Chleb graham 50 g (2 kromki) Zamienniki
Pomidorki koktajlowe 100 g (5 sztuk) Zamienniki
Sałata 50 g (5 liści) Zamienniki
Awokado 70 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Energia 355 kcal
Białko: 20 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 35 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Awokado pokroić na kawałki, porwać sałatę, pokroić pomidorki, tuńczyka rozdrobnić, wszystko wymieszać, polać oliwą i doprawić ulubionyi ziołami. Z pieczywa zrobić grzanki (pokroić w kostkę i podmsażyć na suchej patelni.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego