354 osoby online (230 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Zielona sałatka z tuńczykiem i grzankami; sok pomidorowy
Tuńczyk w wodzie 100 g (puszka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Chleb graham 50 g (2 kromki) Zamienniki
Pomidorki koktajlowe 200 g (10 sztuk) Zamienniki
Sałata 100 g (5 dużych liści) Zamienniki
Awokado 70 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Sok pomidorowy 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Cebula czerwona 30 g (2 plastry) Zamienniki
Energia 513 kcal
Białko: 32 g
Tłuszcz: 26 g
Węglowodany: 50 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

Awokado pokroić na kawałki, porwać sałatę, pokroić pomidorki, tuńczyka rozdrobnić, wszystko wymieszać, polać oliwą i doprawić ulubionymi ziołami. Z pieczywa zrobić grzanki (pokroić w kostkę i podmsażyć na suchej patelni.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego