448 osób online (291 desktop_mac) (157 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Zielona sałatka z tuńczykiem pieczywo; herbata
Tuńczyk w wodzie 100 g (1 mała puszka) Zamienniki
Chleb żytni jasny 40 g (1 kromka) Zamienniki
Sałata 50 g (5 liści) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 200 kcal
Białko: 23 g
Tłuszcz: 2 g
Węglowodany: 24 g
Błonnik: 2 g
Sposób przygotowania

tuńczyka odsączyć z zalewy, dodać porwaną sałatę. Całość wymieszać, skropić cytryną i przyprawić do smaku. Zjeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego