451 osób online (293 desktop_mac) (158 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Zielona sałatka z tuńczykiem pieczywo; herbata
Tuńczyk w wodzie 100 g (1 mała puszka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Chleb żytni jasny 60 g (1,5 kromki) Zamienniki
Sałata 50 g (5 liści) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 339 kcal
Białko: 24 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 37 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

tuńczyka odsączyć z zalewy, dodać porwaną sałatę. Całość wymieszać, skropić cytryną i oliwą oraz przyprawić do smaku. Zjeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego