102 osoby online (66 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Zielona sałatka z tuńczykiem pieczywo; herbata
Tuńczyk w wodzie 165 g (1 średnia puszka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki) Zamienniki
Chleb żytni jasny 80 g (2 kromki) Zamienniki
Sałata 100 g (5 dużych liści) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 543 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 23 g
Węglowodany: 49 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączyć z zalewy, dodać porwaną sałatę (może być sałata lodowa). Całość wymieszać, skropić cytryną, dodać oliwę oraz przyprawić do smaku. Zjeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego